Securizare cont !!!
|
07-18-2014, 02:09 AM
(This post was last modified: 07-18-2014 02:10 AM by Dany.)
|
|||
|
|||
Securizare cont !!!
Securizare cont !!!
Cand crezi ca cineva downloadeaza de pe contul tau, trebuie sa actionezi imediat.Trebuie sa iti schimbi password si passkey. Cum imi schimb password (parola): In meniul Profile, sunt cateva casute apartinand parolei.In prima casuta, numita "Old Password" vei prezenta parola curenta.In urmatoarele doua casute, "Change password" si "Type password again" vei scrie noua parola, care o vei folosi. DE RETINUT: Nu folositi parole ca de exemplu: 12345, pass, username`ul sau al altei persoane. Cum imi schimb passkey-ul: La mijlocul meniului Profile, vei vedea o casuta, numita "Resetare Passkey".Bifeaza casuta si apasa "Submit changes!" Important: Dupa schimbarea passkey`ului, trebuie sa re-downloadezi toate fisierele torrent care le ai la seed sau trebuie sa schimbi passkey`ul la fiecare in parte din clientul tau.Dupa asta, dai un hash check si contiuna seed-ingul. Esentiala este intrebuintarea vietii, nu durata sa. |
|||
07-18-2014, 02:12 AM
|
|||
|
|||
RE: Securizare cont !!!
Cum sa stergi Cache si Cookie din browsere.
Cand sunt probleme cu logarile pe cont si esti sigur ca ai tastat corect user-ul si parola,atunci sterge cookie-urile si cache.Va prezentam cateva tutoriale la browsere-le cele mai des folosite: 1.Internet Explorer a) Deschideti Internet Explorer si dati click pe meniul "Tools"' b) Selectati "Internet Options" c) Selectati "General" d) La categoria "Temporary Internet files" dati click pe "Delete Cookies" ==> Ok e) Click pe "Delete Files" f) Bifati casuta "Delete all offline content" ==> Ok 2.Mozilla Firefox a) Deschideti Mozilla Firefox si dati click pe meniul "Tools" b) Selectati "Clear Private Data ..." c) Bifati toate casutele din acea fereastra d) Dati click pe "Clear Private Data Now" 3.Google Chrome a) Deschideti Google Chrome si dati click pe ![]() b) Selectati "Clear browsing data..." c) Jos aveti optiunea "Clear data from this period:" si selectati "Everything" d) Click pe "Clear browsing data" ![]() 4.Opera a) Deschideti Opera si dati click pe meniul "Tools" b) Selectati "Delete Private Data" c) Click pe "Detailed Options" d) Bifati toate casutele din acea fereastra. e) Click pe "Delete" ![]() Esentiala este intrebuintarea vietii, nu durata sa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)